Pointerklubbens
mentor-ordning

Få en god start med din pointer

Du bliver automatisk kontaktet af en person fra DPK, når du køber en pointer. Vedkommende vil introducere dig for vores mentorordning og sætte dig i forbindelse med en mentor i din region.

God træning med godt netværk

Som ny pointer-ejer bliver du tildelt en mentor, som kan rådgive dig i træningen af din nye jagthund. Det er selvfølgelig en frivillig ordning, som vi anbefaler alle nye hundeførere at gøre brug af. Deltager du i mentorordningen, bliver du hurtigere en del af fællesskabet, og du undgår mange af de gængse begynderfejl. Mentoren stiller engageret sin viden til rådighed, så det er bare med at suge til sig. Denne viden kan hjælpe dig i træningsforløbet og øge dit kendskab til pointeren.

Tilbudet gælder alle

Om du er erfaren hundefører – eller helt ny – må du endelig ikke holde dig tilbage for at opsøge de tilbud, som klubben tilbyder.

Kontakt mentorudvalget, hvis du har spørgsmål.

Mød klubbens mentorudvalg

Sammen med din mentor fra dit lokalområde har du hjælp fra mentorudvalget, der også står for at arrangere træningsweekender og hjælpe dig med at udbygge dit netværk. Følg med under nyheder og i kalenderen.

Thomas Kristensen

PointerKlubbens mentorudvalg

Anne Hansen

PointerKlubbens mentorudvalg

Du er ikke alene

Klub liv

Selv den længste rejse starter med et skridt. –

N.C.K. Grunnet​

Læs nogle af de gode succeshistorier fra klubbens mentorordning.

Denne side kommer på i løbet af sommeren.

Scroll til toppen