Hvalpe i Kennel Fuglede

Der forventes hvalpe i Kennel Fuglede i midten af maj måned. Fugledes Ever (Fugledes Disel – DKBRCH DKJCH Fugledes A. Mille) er parret med den svenske hanhund Gamekeepers Boys will Be Boys (Vetpoints Boss – Carnbrings Rosenbank).

Fugledes Ever er præmieret med flere gange 1.præmie i UK og har CK på udstilling. Hun er fra et kuld, hvor 7 af 9 hunde er præmieret med 1.præmie, heriblandt Årets hund 2023. 
I stamtavlen bag Fugledes Ever er der bl.a. danmarksmestrene og brugschampions Fugledes A. Mille, Fugledes Ultra, Fugledes Juvel og Fugledes Yatzy. Bag Ever er også brugschampions Astrups Siff, Fugledes Snert, samt Jagchampions Fugledes Extra og Fugledes Joker 
Desuden svenske tophunde som ØB`s Try og Stenbitens Sugarkane Hannover.

Gamekeepers Boys Will Be Boys er en spændende svensk hanhund, der i dette forår bl.a. har en 1. vinder med Cert og en 2. vinder. Boys opnående 1.præmie ÅK på DPK´s hovedprøven 2023, og er ligeledes Svensk Udstillingschampion. 
I stamtavlen bag Boys er højt meriterede hunde som Stenbitens Epson, Black Luckys Rapp og Black Luckys Ess.

Bag begge hunde er således Vestfjorddalens Black Luck, Black Luckys Kawass, Black Luckys Copiad og ØB´s Try i stamtavlen.

Interesserede jægere og hundesportsfolk kan ved seriøs interesse kontakte
Kennel Fuglede
Flemming Fuglede Jørgensen
mobil: 20300003
mail: kontakt@borupgaard.eu

Foto: Gamekeepers Boys Will Be Boys

Læs også...

Scroll to Top