Indsendelse af point til pointpokaler

OVERSIGT OVER DPKs POINTPOKALER

Chr. Ibsens vandrepræmie
Vandrepræmien gives til mest vindende Pointerejer, og udsættes som points-præmie for højeste antal points, opnået sammenlagt ved konkurrence på markprøver og udstillinger anerkendt af DKK og FCI. For at deltage i konkurrencen kræves medlemsskab af DPK, og at hunden/hundene er dansk ejet. Et medlem kan deltage med ubegrænset antal deltagende hunde. Dog kan ingen hund deltage i konkurrencen, uden den på anerkendt udstilling har opnået mindst Good.

Pokalen til Årets Pointer
Pokalen gives til mest vindende pointer på markprøver. Proportionerne er som følger, med points opnået på markprøve, men for deltagelse kræves mindst Good, på udstilling i åben- eller Brugsklasse.

Kennel Takese Plaguetten til Årets Unghund
Vandrepræmien udsættes som points præmie for højeste antal points, opnået med en danskejet hund, på anerkendte markprøver og udstillinger. Alle markprøve- og udstillingsresultater skal være opnået inden hunden er fyldt 2 år.

Margrethe Bægeret
Vandrepræmien udsættes som en points præmie til den kvindelige Pointer fører for højeste antal point opnået sammenlagt ved konkurrence på markprøver. Et medlem kan deltage med et ubegrænset antal hunde, dog kun med hunde, der har mindst Good på udstilling.

Sådan gør du:

1. Find detaljerne om pokal satserne. Dem finder du her >>
2. Læs og beregn dine point.
3. Send dem til sekretæren inden 10. marts, 2021.

De bedste hilsner

Peter Due, Mobil: 2680 1146
E-mail: pduens@gmail.com

Scroll til toppen