Parring foretaget hos Kennel Rimfaxe

Rimfaxes Allie, Guldpokal finalist, er blevet parret med elitehunden Viijagarens Castor. Hvalpe forventes født anden uge i juni 2024.

Rimfaxes Allie (Niholys Bess* Igor Del Emperio Di Templio) blev bedste unghund på Dansk Pointer Klubs hovedprøve 2023, i Sverige var hun med i Guldpokalfinalen. Hun er på udstilling præmieret med bedste brugsklasse tæve i Vissenbjerg 2023. Allie er desuden to gange tildelt Kennel Sønderjydens pokal for hund der går i en fortrinlig stil på hovedprøven. Hun er derudover en dejlig jagthund der holder en god kontakt i skov, går fantastisk på åben mark og som altid jagter for at finde vildt.

Rimfaxes Allie er ud af et kuld hvor alle er præmieret i UK med 1 pr.

Viijagarens Castor (Höytjönna’s Luna * Södersjöns Gameboy) er vinderklasse med flere placeringer, blandt andet 1VK CERT, CK og VP. Viijagarens Castor er en meget let dresserbar hanhund. Castor bruges på jagt i alle terræner og tilpasser sig terrænet, så holder han altid en god kontakt uanset hvilket terræn han jager i. Castor er udstillings champion i Sverige.

I forbindelse med parringen af Allie, har Castor boet hos mig i 14 dage. Her har han vist hvilken fantastisk familie- og jagthund han er. Hvor han har været utrolig nem at have indenfor. I marken har han gået i et godt søg med god udnyttelse af vind og terræn, her skinner det tydeligt igennem, at han går for at finde.

Viijagarens Castor er ud af et kuld hvor alle er præmieret i ÅK med 1 pr.

Med denne kombination forventes let dresserbare og samarbejdsvillige pointere, der går i en smuk til fortrinlig stil som kan jagte hele dagen, samt jager for at finde fra en tidlig alder.

Ønsker du at blive skrevet op til en hvalp eller har spørgsmål, kontakt Kennel Rimfaxe på messenger eller mobil

Steffen Godthaab Olesen
Mobilnummer +45 91894271
Facebook og messenger Kennel Rimfaxe

Ved spørgsmål til Rimfaxes Allie kontaktes
Steffen Godthaab Olesen, +45 91894271

Ved spørgsmøl omkring Viijägarens Castor
Jimmy Börjesson, Epost: valmet666@hotmail.com

Læs også...

Scroll to Top