Program for Familieweekenden 2023

Vi glæder os til at byde velkommen til Familiedagen 2023, hvor vi har fundet et standkvarter med nye og flotte overnatningsmuligheder, stor og lækker festsal samt et område, hvor børn og unge sjæle har mange muligheder for at udfolde sig.

Standkvarteret hedder MERSTED HOLIDAY HOUSE. BED AND BREAKFAST. Det er beliggende fem km nord for Tønder og ca 10 km fra den dansk/tyske grænse. Mersted Holiday House er med nye og flotte lejligheder og hytter, og er i en meget skøn natur. Samtidig er overnatningerne til yderst fine priser og i skønne senge.

Her er dejlig udsigt over markerne, mulighed for at komme i jacuzzi, eller benytte den flotte og hyggelige grillhytte. Området er med legeplads, trampolin, klatrevæg, boldbaner og med mange muligheder for at dyrke forskellige familiespil. Alle værelser, lejligheder samt huset skal afleveres rengjort i samme stand som ved modtagelse. Ellers kan der bestilles slutrengøring. Se værelser og området på www.mersted-feriecenter.dk 

Vi håber, at mange vil møde op og få nogle hyggelige dage i det sønderjyske. Vi har forsøgt at sammensætte et spændende program, hvor der både er mulighed for aktiviteter med hundene, men også tid til at børn, unge og barnlige sjæle bliver aktiveret. Vi forsøger at holde priserne på et niveau, så alle kan være med.

Fredag den 2. juni
Kl. 15:00 Mulighed for indkvartering på Mersted Feriecenter
15:00 Apporteringstræning
17:00 Apporteringsprøve
19:00 Grillen tændes og man har mulighed for at grille medbragt mad, eller købe en forudbestilt menu
21:00 Ginsmagning
22.30 Fri leg 

Fra klokken 15:00 er pladsen åben og der er mulighed for at bruge områdets faciliteter. Vi sørger for at der er legeredskaber til børn, (og barnlige sjæle). 
Ligeledes er der mulighed for at gøre indkøb i Tyskland – der er kun 10 minutter til grænsebutikkerne

Lørdag den 3. juni 
8.00 Morgenmad
9.00 Apporteringsprøve           
Aktiviteter på standkvarteret for børnene – bl.a. snobrødsbagning, vandballonskydning, kongespil, freesbeegolf, reaktionsspil og meget mere.
12.00 Frokost
13.30 Udstilling for børn & apporteringskonkurrencer
14.30 Kagebagningskonkurrence for 5 udvalgte medlemmer af Dansk Pointer Klub
15.00 Kaffe og kage
16:00 Bueskydning og simulator skydning
17.30 Bestyrelsens time
19.00 Festmiddag med underholdning undervejs

Søndag den 4. juni
8.00 Morgenmad
9.30 Anerkendt udstilling – dommer Hans Bilde Fogh
12.00 Frokost 13:00 Apporteringsprøve
14.00 Tak for denne gang

Booking af overnatning
Booking af overnatning sker ved mail til Flemming Sørensen (fs@toha.dk) eller Karina Christensen (Karina.christensen51@gmail.com). Ønsker man at booke et feriehus, skal det ske inden den 20. maj 2023!

Tilmelding til apporteringsprøve og udstilling sker via hundeweb – prøveleder for apporteringsprøverne er Jan Stokbæk, mens udstillingsansvarlig er Anne B.Hansen.
Dommer på udstillingen er Hans Bilde Fogh og ringsekretær er Steffen Olesen

Vi afholder amerikansk lotteri, hvor gevinsterne udtrækkes under festmiddagen lørdag aften. Vi vil blive meget glade for gevinster, så ønsker du at bidrage eller være med til at samle gevinster, så kontakt: Karina Christensen (mail: Karina.christensen51@gmail.com)

Bestilling af mad brug venligst bestillingsseddel og send denne til Flemming Sørensen (fs@toha.dk)
senest den 20. maj 2023. Hent pdf >> Program og bestillingsseddel til Familieweekenden 2023

Med venlig hilsen
Karina og Henrik Christensen, Jan Stokbæk & Flemming Sørensen

Læs også...

Scroll to Top