Steen Bendt 60 år

Tirsdag d. 6. november 2007 kan en af Dansk Pointer Klubs meget aktive medlemmer fejre sin 6o års
fødselsdag. Dagen vil blive fejret sammen med jagt- og hunde venner, Steen er en ivrig jæger og har et skønt jagtterræn, som han plejer på bedste vis. Derfor starter dagen med jagt og slutter i Steens hjem, som ligger Kirke Søby ved Assens.

Steen har i de senere år været en meget aktiv hundefører, han har deltaget i mange markprøver, hvor han har hjembragt flere præmier. Kennel Bendt, har også avlet flere kuld hvalpe. På udstilling har Steens hunde fået adskillige 1 pr..

Steen har meget træningsterræn, velbesat med fasaner, agerhøns, harer og rådyr, som han meget velvilligt deler med andre hundefører. Det er vi mange, som skylder dig en stor tak for.

Som terrængiver og terrænleder vil Dansk Pointer Klub og andre foreninger sige dig mange tak. Du er som terrænleder altid velforberedt, venlig og behjælpelig på alle måder, vi håber dette samarbejde kan fortsætte i mange år.

Med håb om at du og dine hunde vil være aktive og at samarbejdet med Dansk Pointer Klub kan fortsætte i mange år, ønskes du hjertelig tillykke med fødselsdagen.

Svend.

Scroll til toppen