Henning Hansen 60 år

Den 16. januar 2007 fylder Henning Hansen – Kennel Mokido – 60 år.

Henning Hansen er opvokset med jagt og kontinentale hunde, men da han begyndte at få interesse for markprøve, var det pointeren han valgte. Henning arbejder dagligt med at dressere sine hunde og det betyder også at de hunde han stiller med på markprøver, næsten altid er i orden.
Hans første pointer, Klitrosens Felicia, opnåede da også at få 5 1. præmier på både anerkendte og på lokale markprøver. Af andre resultater kan nævne Boelsgårds D. Gut som udover en 3. Vinderplacering i Foldingbro også opnåede  at blive 6.Vinder i SM, i øvrigt på en prøve hvor der ved den efterfølgende vildtparade lå 39 fugle, hvilket fortæller lidt om den høje kvalitet på dagen.

I Sverige har Henning været flere gange, også så sent som dette efterår, hvor han deltog på SPK’s hovedprøve. Her ville det dog ikke rigtigt lykkes på marken, men på den efterfølgende udstilling opnåede Ringlias Act at få 1.præmie med certifikat i brugsklasse.

Henning formår også med sit konstante arbejde med hundene at få gode apportører ud af dem, samtidigt med  at de stadigvæk viser stor arbejdsglæde og lyst til at apportere. Dette er der også andre der igennem tiden har haft stor glæde af, idet Henning har virket som instruktør på dressurkurser i Herning Jagtforening.

Hjemme på Toften har Henning allerede et nyt emne på vej, en Black Lucky hund fra Kent Svensson i Sverige.

Du ønskes et stort tillykke med fødselsdagen og vi ser frem til mange gode timer i marken,
på jagt og til  træning og håber du får en god dag med Jonna, børn, svigerbørn og børnebørn.

Erik og Tom

Scroll til toppen