Udstillingstræning i Region 3, Sydjylland

I de kommende to weekender er der mulighed for at komme på udstilling med pointeren. Først komne weekend er der Familieweekend, og den efterfølgende søndag er der SJD udstilling i Vissenbjerg. HUSK at få tilmeldt jeres pointer!

Forud for disse to udstillinger havde Jan Stokbæk og Allan Bredsgaard indkaldt til udstillingstræning hos Allan. Udstillingsdommer Gunnar Jensen havde taget turen til Sønderjylland, for at give gode tips og tricks – set fra en dommers synspunkt.
Der var mødt både pointere, gordon settere og irske settere op til træningen, som var enormt gavnlig for os novicer inden for dette felt. Gunnar – suppleret af Allan – fortalte og viste, hvordan hunden præsenteres bedst. Korrekt trav, ingen pasgang eller parallelle bevægelser. Stå så vinklerne bliver vist bedst mulig frem. Grunding tandtjek osv osv. Der var mange velmenene råd fra de to instruktører….Det var virkelig en fin formiddag!
Nu er det bare at gå i træningslejr – og jeg har travlt….

Stor tak til Gunnar for at tage turen og på en god måde fortælle om udstillingens kunst. Også tak til Jan og Allan for dette fine initiativ, som for øvrigt foregik i Allans nye og flotte omgivelser.

/FS

Læs også...

Scroll to Top