140 års fødselsdag i DPK

Ægteparret Diederichsens fylder 140 år. Anny d. 3. september og Allan d. 15. september og runder dermed et skarpt hjørne 70 x 2.

 Efter at have prøvet flere hunderacer var vi for en snes år siden så heldige at begges øjne faldt på pointeren. For godt nok er det Allan der har ført deres hunde frem, men altid er Anny med og jeg tror også at hun i det daglige er den der passer det praktiske omkring hundene. Ret hurtigt fik Allan styr på hvordan en pointer skulle dresseres og hele spektret blev prøvet med 1.præmier i ungdom og åbenklasse og sågar også 1. vinder i vinderklasse på række.

Samtidig med har vi DPK væres så heldige at Anny står for vores pengekasse. Med pinlig nøjagtighed bliver tallene ført og alle udgifter får et løftet øjenbryn. Anny er en meget patentlig og dygtig kasser og vel nok en af hovedsagerne til at vi i Dansk Pointer klub har en så god og stærk økonomi. Vi er i bestyrelsen umådeligt glad for at vores pengesager bliver varetaget så præcist og nøjagtigt – intet er overladt til tilfældighederne. 

Det samme gælder familiens bil, som vi alle beundrer meget for sin indretning og orden, der er plads hundemad, plads til snore, kasser til hundene, plads til tøj på knager og alt hvad der måtte være nødvendigt til hundearrangementer i dagevis. Selv Allan har sin faste plads.

Når vi i DPK har store arrangementer, er det altid Anny og Allan der har styr på alle detaljer. Hvis vi har hovedprøve med 150 hunde, middag osv. Så går alt gennem Diederichsen filtret og vi andre i bestyrelsen ved at der er styr på hele.

Kære Anny og Allan, I ønskes tillykke med Jeres runde fødselsdage, tusind tak for Jeres engagement for den stående hun, ikke mindst pointeren. Vi ønsker Jer al mulig held og lykke fremover.

Dansk Pointerklubs bestyrelse
Annette og Flemming Fuglede 

Scroll til toppen