Martin Mortensen 70 år

Den 20. november 2021 fylder et af dansk pointer klubs mangeårige medlem Martin Mortensen 70 år.

Martin blev i en ung alder præget med pointersnak af daværende skytte Hans Høj Hansen på Pindstrup Mosebrug. Høj Hansen var markprøvedommer og havde selv opnået mange flotte placeringer med sin pointer og selvfølgelig fik Martin pointer. Den første var Vøgs Natasja fra Herold herefter blev det til mange flere for nu var Martin blevet bidt af hundesporten. Der har været mange hunde i hundegården på Ahornvej men det blev nok mest til hunde fra Kennel Spurvfugldalen ved Carlo Nørtoft som Martin foretrak. I 1997 blev Martin Danmarksmester med Spurvfugldalens Es. Som årene er gået har Martin haft mange hunde som er blevet højt præmieret både i brugsklasse og vinderklasse.
Her i 2021 er det Spurvfugldalens Teddy det drejer sig om. Teddy har opnået 4 placeringer i vinderklasse og han blev nr. 6 på forårs DM. Den 25 september vandt han DPKs efterårsvinderklasse på Djursland og slutter med d. 10 oktober at placere sig som nr. 6 på Danmarksmesterskabet. Når Martin træner sine hunde er han meget seriøs Godt Nok duer ikke i Martins verden, får man 29 point af 30 mulige på apporterings prøve er det noget møg.
Martin har formået at vinde DPKs pokal for apportering med maks point med alle sine hunde. Som menneske og ven er Martin megen større end hundene, her går man vi aldrig forkert hvis vi har brug for hjælp. Inge Lise og Martin er altid parate med en hjælpende hånd.
På Dansk Pointer Klubs vegne skal der lyde et kæmpe stort Tillykke på 70 års dagen og god vind fremover.

STORT TILLYKKE

Børge

Scroll til toppen