Svend Aage Jeppesen 90 år

Lørdag den 30. april 2022 fylder Svend Aage 90 år.
Vi er mange med jagthunde fra Skiveegnen, der har fornøjelsen af at have kendt Svend Aage i mere end 40 år, men Svend Aages liv med hunde går meget længere tilbage.
Vi har fået fortalt, at Svends Aages første hund hed Kip. Kip var en gulbroget pointer, en stort gående jagthund, som Svend Aage fik foræret af Sigvald Alsbjerg. På den måde startede pointershowet på gården hos Inga og Svend Aage i Årbjerg.
I tiden, der er gået, er der kommet mange pointere gennem Svend Aages hænder. Nævnes skal bl.a. Bella. Bella, der i 1990 vandt pokalen i ungdomsklassen og senere, samme år Dyringpokalen, på Pointerklubbens Hovedprøve. Også Bonni og Paski skal have en stor plads i rækken af pointere hos Svend Aage.
Det hele gik dog ikke ud på pointere, også terrier og gravhunde havde Svend Aages interesse. Der var altid bud efter disse hunde, når det gjaldt jagt på ræve.
Vi hundefolk kender Svend Aage for altid at være positiv, du gav og giver stadig gerne en hjælpende hånd med, du stillede velvilligt dine terræner, der var vel besat med fugle, til rådighed til hundetræning og apportering mm.,
På grund af sygdom er mange af Svend Aages aktiviteter blevet begrænsede. Dagene nyder han nu sammen med familie og venner og sin sort hvide pointertæve, Tessa, der følger ham over alt hjemme på Gården.
Vi og Dansk Pointer Klub ønsker dig hjertelig tillykke med fødselsdagen, og ser frem til mange gode år endnu, hvor vi kan nyde vores venskab.

Pointer Vennerne på Skiveegnen.

Scroll to Top