Aage Christiansen 70 år

Mandag den 7. december 2015 fylder Aage Christiansen, Kennel Astrup 70 år.

I Fødselsdags orienteringen i 2005 skrev Th. R. & PG, at Aage opdrættede stilrene og stortgående hunde. Det har ikke ændret sig i de ti år, der er gået, men er nærmere forstærket.

Kennel Astrup har sat sine tydelige spor inden for avl og opdræt af Pointere.  Der er af kennelen i årenes løb opnået adskillige præmieringer på udstillinger og på markprøver. I 1994 modtog Aage Dansk Pointerklubs Sølvpisk for sin gode føring af sine effektive og veldresseret hunde.  Med Idimum Rona fra 2004 har Aage vundet det Danske Derby i 2006. Afkom efter Idimum Rona kan nævnes DKCK Astrup’s Feighter, derby vinder i 2011 og DKJCK Astrup’s Zaza, der i 2014 blev brugs champion. Det sidste kuld hvalpe med Rona og en Norsk hanhund lover godt.

Inger og Aage er gæstfrie og venlige mennesker, som vi har lært at kende gennem vores fælles interesse for hundesporten. Sammen dyrker vi vores fælles interesse med de ædle Pointere.  Der trænes seriøst, og under og efter træning evalueres hundenes kvaliteter.

Det siges, at der bagved enhver mand står en kvinde.  I dette tilfælde er det Inger, der samme med Aage bruger meget tid på opdræt af hvalpene.

Vi i Dansk Pointer Klub håber, at vi i også i fremtiden vil se mange gode Pointer komme fra Kennel Astrup.

Kære Aage!

I anledning af din 70 Års fødselsdag skal der lyde et stort tillykke fra Dansk Pointer Klub. Ligeledes ønsker dine venner på Skive egnen dig tillykke med dagen.

C. J &  E.H. Aa

Scroll til toppen