Dansk Pointer Klubs årbog 2020

Dansk Pointer Klubs årbog er officielt “på gaden”, men da vi stadig har lidt mærkelige forsamlings forhold, har mange af jer allerede fået bogen. Resten af bøgerne bliver delt ud i de næste dage ved årets hovedprøve. 

Vi har igen forsøgt at lave en årbog, hvor alle skal kunne være med.  Medlemmerne i klubben har forskelligt fokus, og hvor både ambitioner og mål er på helt forskellige niveauer.

Redaktionsgruppen vil herigennem meget gerne sige TAK for alle de flotte billeder, der bliver tilsendt til både hjemmesiden og til årbogen. Det er dejligt at I vil dele dem med klubben. Uden billeder bliver historierne på ingen måde de samme.

Ligeledes en stor tak til de skribenter, der har bidraget til gode historier i årets årbog. Det er en fornøjelse at læse om, hvordan I hver især har jeres oplevelser med pointeren. Jeg er sikker på, at samtlige historier vil vække glæde når de læses.

Vi håber bogen bringer både glæde og minder. Samtidig vil vi håbe, at bogen for en tid vil ligge fremme på sofabordet, så gæster i huset, også får et indblik i dagligdagen med pointeren.
Med de mange nye fortællinger fra ind– og udland,  er der læsestof nok til mange hyggestunder i Pointerens tegn.

I håb om at bogen endnu engang vil vil leve op til forventningerne, og at den fortsat bliver en årlig tradition i Dansk Pointer Klub!

– Rigtig god læselyst.

Venlig hilsen redaktionen, Alex, Anny og Birgit

En video skildring

På side 16 i årbogen er der en kort intro af Hans Nielsen der har optaget videoer fra hans hvalp var 8 uger gammel. Pointerhvalpen er “Aeris Bs Scott” fra kennel Aeris i Umeå i det nordlige Sverige. Det er en herlig video fortælling du ikke skal gå glip af.

Du finder videoen der er nævnt i bogen under Medlemskab >> Dit Pointer netværk >> Træningsdagbogen

Der er kun få bøger tilbage -

De få bøger der er tilbage kan købes efter først til mølle princippet. Du køber bogen ved at indbetale 100 kr. her på MobilePay. Hvis du ønsker bogen tilsendt koster fragten 110 kr. – ialt 210 kr. Ellers kan vi gemmer vi bogen til dig, til vi igen kan ses.

Ved salg af bogen til udlandet er der et bank gebyr på 50 kr. 
22 38 99 84

Betaling fra udlandet kan sker via klubbens konto:

Dansk Pointer Klub
Reg. 0933 Konto 4378127572
Swift/BIC: DABADKKK
Iban. Nr.: DK2230004378127572

Bankgebyr 50 kr. for udenlandske overførsler.
Forsendelse 110 kr. + bogen 100 kr.
Ialt 260 kr.

Spørgsmål ang. køb af bogen til Birgit Basballe på mobil 2622 5571 eller på e-mail pointerklub@gmail.com 

Scroll til toppen