Hans Nielsen 85 år

Et af vore aktive medlemmer fylder 85 år den 5. maj 2006, nemlig Hans Nielsen tidligere Bredbjerggård. Hans, som har haft pointere i næsten 50 år, er stadig aktiv på mark og udstilling med sin Bredbjerggårds Ronni, som han har vundet 1. pr. i åben klasse og deltaget i flere vinderprøver med.

Hans har i sine yngre år deltaget i markprøver syd for landets grænser, sammen med bl. a. Gerhard Wolff og opnået gode resultater. Derfor var han heller ikke i tvivl om at han ville deltage på DPK klubs FCI prøve, som blev holdt her ved Herning i forbindelse med VM., i efteråret 2005.

Hans stod op midt om natten den 23. oktober og kørte til Vildbjerg, hvor han startede med Ronny, og Hans holdt godt ud hele dagen igennem i lyngen, og opnåede en flot præmiering: Bon.

Hans er en dygtig dressør både lydighed og apportering. På udstilling er Hans også nået til top med Ronny, som er udstillingschampion. Hans har selv været udstillingsdommer siden 1982 og der har været stor respekt om hans
bedømmelser og evner til at se det perfekte eksteriør.

Hans er også aktiv deltager på vintermøder, hovedprøve, familieweekender m.m. og han kommer gerne med gode kommentarer og erfaringer.

Da Hans er æresmedlem i DPK, har vi den glæde at invitere ham med til festmiddagen på vores hovedprøve. Sidst mente Hans, det så lidt sort ud for pointeren, det var ikke fordi den sorte pointer var dårligere, men den sorte pointer var i tiltag. Hans startede sin pointerkarriere med en sort – hvid pointer, som han ikke fik noget ud af og skiftede ud med en gul – hvid og så gik det bedre og siden har det været den gul hvide, som var Hans` favorit. Hans har vundet mange præmier med sine pointere, der kan nævnes Bredbjerggårds Susan, som blev 2. vinder  på Derbyet i 1971 og danmarksmester i 1974. I 1991 vandt Hans Sølvpisken med Bredbjerggårds Riki.

Dette er blot nogen få stykker af mange, som er nævnt. Hvis vi alle har lige så stor energi, som Hans når vi bliver ældre, er der ingen brug for plejecentre. Det skal også nævnes, at Hans er ivrig fodboldtilskuer, når Årup spiller kamp, enten på hjemmebane eller udenbys. Hans har nemlig 3 børnebørn, (brødre) som spiller i Fynsserien, Hans sidder ikke stille og kigger
på sidelinjen, nej han går frem og tilbage og kommer med gode råd, for det har han nemlig også forstand på. Hans laver også udsætnings volierer til agerhøns, hvor han faktisk er en opfinder.

Hans vi, pointerklubben og bestyrelsen ønsker dig et stort tillykke og alt godt fremover.

Assens d. 04.04. 2006 Alex & Anna Marie

Scroll til toppen