Jan Rasmussen 70 år

Tidligere bestyrelsesmedlem og kasserer i DPK Jan Rasmussen kan den 19. juli fejrer 70 års fødselsdag. 

Vi i pointer klubben er taknemmelig for dit store arbejde i en lang årrække. Alle ved at jobbet som kasserer er utroligt tidskrævende. Heldigvis var Else Marie lige så interesseret og kompetent som dig, hvilket regnskabet også bar præg af.

Ikke bare DPK, men også mange lokalforeninger, det være sig skytteforening, jagtforening, forsamlingshus, elforsyning med flere har, og har haft stor glæde af dit bestyrelsesarbejde.  

For år tilbage var du meget aktiv hundefører, såvel som du var en meget respekteret dommer på såvel store som små prøver. Prøveleder, terrænleder og andre lignende opgaver har du og Else Marie også løst til ug.

Det er blevet til mange topplaceringer på såvel markprøve som udstilling. Du har bla. vundet Dansk Jagthunde Derby, flere vinderklasser samt været placeret på DM. 

Hundenes udseende har altid betydet meget for jer. Bla. blev både Bimmer1 og Anja begge udstillingschampions.

De sidste pointere du har arbejdet med levede ikke op til dine krav til en prøve og jagthund. Måske er det derfor at en labrador pt. er din følgesvend på jagt. Vi håber at der en dag igen går en pointer hos jer i Bårdesø. Vi savner din hyggelige væremåde og din humoristiske måde at berette om det skete. 

Vi i DPK ønsker dig hjertelig tillykke med dagen og håber fremover at møde både Else Marie og dig på prøver.

JGA.

Scroll to Top