Minihovedprøve 2020

Kære Medlemmer af Dansk Pointerklub
Corona krisen har lammet Danmark og dermed også Dansk hundesport. I DPK’s bestyrelse er vi naturligvis kede af at hele vores forårs markprøvesæson med hovedprøve måtte aflyses, men vi I bestyrelsen har taget de optimistiske briller på, og set på nye muligheder i sommeren/efteråret.

Derfor har vi arrangeret en “minihovedprøve” i sommeren/efteråret 2020 samt fastsat DPK’s hovedprøve 2021 til den sidste weekend i marts 2021 på de velkendte fantastiske terræner omkring Holbæk.

Program minihovedprøve
Dansk Pointerklubs familieweekend bliver afholdt på Djursland 6. og 7. juni. Familiedagen har i år 20-års jubilæum og Børge Sommer har med sin faste stab sagt ja tak til at holde arrangementet. I forbindelse med familiedagen vil DPK holde sin årlige generalforsamling lørdag 6. juni kl. 17,00 med efterfølgende middag.

 DPK’s efterårsvinderklasse bliver ligeledes afholdt på Djursland søndag 27. september med Børge Sommer som prøveleder og sammen med vinderklassen vil der blive afholdt ungdomsklasse for pointere. Børge har lovet terræn til de hold der måtte blive behov for.

Søndag efter præmieoverrækkelse i VK og UK kører vi til: Øster Højst Kro, Bredgade 24, 6240 Løgumkloster og har en “minifestmiddag” kl. 20.00. Mandag 28. september er der UKK samt ÅK med Flemming Sørensen som terrænleder på Schackenborg med omliggende terræner.

Vi håber at se rigtig mange til disse særlige arrangementer og vi skal fra bestyrelsens side gøre det yderste for, at vi får nogle vellykkede prøver.

På Bestyrelsens vegne
Flemming Fuglede Jørgensen,
Formand

 

Læs også...

Scroll to Top