Poul Ellehøj fylder 80 år

Den 4. november 2017 fyldte Poul Ellehøj 80 år. Poul er en af de store opdrættere på Sjælland. Poul har gennem 5 årtier avlet prima jagthunde, der både kunne klare sig i ringen og på markprøverne. Rimfaxes Emir blev Danmarksmester i 1981 og året efter blev Rimfaxes Frederikke vinder af Dansk Jagthnde derby. To flotte resultater, der var et resultat af mange års avl. Det var en meget stærk Pointer stamme Poul havde avlet sig frem til i starten af 80’erne.
Poul havde op gennem 70’erne også fremført hunde af høj klasse. Her huskes Rimfaxes Sjas og Rimfaxes Dixie nok bedst. Begge hunde gjorde det flot i vinderklasserne og skulle man være så heldig at komme besøg hos Poul, så vidner at omfangsrigt pokalskab om mange års deltagelse i markprøvesporten.

I de sidste mange år har Poul været en af de foretrukne terrænledere på Sjælland og Pouls terænner er store nok til, at der altid er en mark i baghånden, hvis der skulle være en enkelt hund, som ikke er kommet for fugl. 25 par høns er ikke ualmindeligt, når vi er på Pouls terræner.

I mange år har Pointeren været Pouls foretrukne race, men tag ikke fejl. Poul har haft alle engelske racer, arbejdet og trænet dem og du har altid haft et godt blik for hundens format uden skelnen til racen.

Kære Poul, et stort tillykke med dagen. Vi glæder os til at komme på besøg, når du igen holder forårs træning, hvor vi kan få den første fornemmelse til om vores hunde er blevet lidt for ulydige efter efterårets mange jagter.

Det sjællandske Pointer folk og bestyrelsen for Dansk Pointer Klub.

 

Scroll til toppen