INDSEND RESULTAT

Thorkild Reintoft 70 år

Thorkild (t.v.) får her overrakt DJU Nålen af Christian Johansen.

Torsdag d. 3. August 2017 kan et kendt og markant medlem af Dansk Pointerklub fejre sin 70 års fødselsdag.

Født og opvokset i Nykøbing Mors, og dog på landet, fik han tidligt stor interesse for dyr, og følgelig uddannede han sig til dyrlæge. I dette erhverv har han drevet det vidt; som overdyrlæge på Vinderup Fjerkræslagteri, samtidig med privat smådyrspraksis. Han blev formand formand for Dansk Kennel Klubs sundhedsudvalg, var autoriseret udstillingsdommer for alle stående jagthunderacer og medlem af DKKs eksteriørdommer udvalg. Endvidere var han i en periode formand for Dansk Pointer Klub og har i en årrække fungeret som en vellidt og respekteret markprøvedommer- kulminerede med DM 1990.

I sin egen kennel Reintoft har han opdrættet mange racetypiske og gode pointere; bedst huskes vel Gissa med 2 placeringer på DM. For sin indsats for jagthunde sagen har han modtaget Dansk Jagthunde Udvalgs hæderstegn og Dansk Kennel Klubs guldnål.

På gården i Alsted nyder Thorkild sit otium, optaget af kvægopdræt, raceduer og af og til et kuld pointerhvalpe, ligesom andre jagthunderacer stadig har hans interesse. Dog blev han vist vaccineret mod sine kære gravhunde ved hjælp af sidste gravhundehvalp.

Dine talrige venner nyder stadig godt af din ekspertise og store hjælpsomhed inden for det veterinære område. Vi håber på rigtig mange gode år endnu og ønsker dig hjertelig tillykke med den runde fødselsdag!

PG, ChrJ, AaC

Scroll to Top