Stig Nilsson 70 år

Stig Nilsson 70 år den 19. december 2012.
En af Dansk Pointer klubs medlemmer samt gode ven i Sverige runder 70 år.  Alle hunde folk i Sverige og vi hundefolk i Danmark som rejser til Sverige har meget at takke Stig og Kirstin for.  For når man siger Stig må man også nævne hans hustru og uadskillelige partner.  Skåne er Stigs hjemstavn og her lægger han altid terræn til når der skal konkurreres.  Samtidig er Stig og hans hustru altid at finde i arbejdstøjet på jagthundeprøver i hele Sverige  og her specielt for Svensk Pointer Klub. Vi ved alle hvor stort et arbejde det er at holde styr på hundefolk,  styr på mængder af pokaler og styr på terræner, dommere m.m. Kirstin har organisationstalentet  og Stigs mandige røst får alle til at rette ind.

På dommerfronten har Stig altid stillet sig til rådighed og der findes ikke den prøve i Sverige som han ikke  har dømt, altid på en måde så ingen var i tvivl hvorfor resultatet blev som han besluttede. Trods svær sygdom, omfattende operation har han med vilje og gå på mod, samt støtte fra familien, bragt sig tilbage i forreste række  og det var med glæde at Dansk Pointerklub for 4 år siden kunne benytte Stigs store hunde viden som  ordførende til vores vinderklasse på hovedprøven.

Vi ved Stig, at din klare røst og sorte humor vil berige os på vores markprøver i Danmark i mange år fremover  og en hovedprøve for Dansk Pointer Klub, hvor du og din hustru ikke er tilstede, vil være mangelfuld.

Dansk Pointer Klub ønsker dig tillykke med dagen og ser frem til mange gode hundeprøver fremover.

På DPK´s bestyrelsers vegne F.F.J.

Scroll til toppen