Jan Rasmussen Bårdesø 60 år

Torsdag den 19. juli 2012, fylder DPK`s mangeårige medlem Jan Rasmussen Bårdesø 60 år

I en lang årrække et skattet bestyrelsesmedlem og dygtig kassèr, der sammen med den øvrige bestyrelse fik opbygget et meget solidt økonomisk fundament i DPK, hvilket vi, den dag i dag nyder godt af.

Jan blev medlem af klubben midt i halvfjerdserne og blev hurtigt involveret i arrangementerne,  når der blev kaldt til store og små prøver på Nordfyn, ligesom han ofte har været prøveleder ved  DPK`s hovedprøver på Fyn.

Bimmer I blev Jan’s første pointer og dermed var lykken gjort.  Bimmer blev 2. vinder derby 1978, 1. vinder FJD efterårsvinderklasse 1979 og samme  år 3. vinder på Danmarksmesterskabet. Han bliver udstillingschampion i 1980. Herefter havde Jan nogle gode og stabile hunde, men det er først da Bimmer II vinder derbyet i 1990,  at han atter er på skamlen. I 2003 vinder Jan med Anja DPK`s åben kl. på hovedprøven og året efter  bliver også hun udstillingschampion. Det siges, at bagved enhver mand står en kvinde og det er så sandt i dette tilfælde, for uden Else Maries  støtte og hjælp både i hverdagen og ved store arrangementer i DPK,  såsom hovedprøver og udstillinger, havde tiden næppe slået til.

En stor fornøjelse er det, at komme på besøg hos jer og utallige er de kopper kaffe, der er sat  til livs medens hundeverdenen er blevet endevendt. For sin store indsats i klubben, har Jan bl.a  modtaget DPK`s fortjenstmedalje i sølv.

På vegne af Dansk Pointer Klub, ønskes du hjertelig tillykke med dagen, håber på mange  hyggelige timer fremover, både med og uden vores firbenede venner.

JGA.

Scroll til toppen