Svend Aage Jeppesen 80 år

Mandag den 30. april 2012 fylder Svend Aage 80 år.

Svend Aage har været beskæftiget ved landbrug i stort set alle sine leveår. I de senere år har han været travlt beskæftiget med at opdrætte kaniner, duer og agerhøns. Svend Aage leverer kaniner og duer til apporttræning og apportprøver.  En rugemaskine erstatter en ”skrukhøne”og i den udruges agerhøns.

Den første hund jeg husker han havde, var en gulbroget pointer han ved navn Alsbjergs Kip. Svend Aage har været tilhænger af hunde som søgsmæssigt ville få betegnelsen ”et godt jagtmæssigt søg.  Kip var det modsatte, han havde et meget stort søg, og uden at fornærme Svend Aage var Kip også til tider meget vidtløftig. Efter Kip har Svend Aage foretrukket tævehunde, disse tæver har næsten alle båret navnet Bella.

Med en Bella vandt han pokalen i ungdomsklassen og senere Dyring Pokalen på Pointerklubbens hovedprøve i 1990. Svend Aage har stadig mod på at deltage på markprøver og så sent som sidste år fik han første præmie på en unghund ved navn Bonni. Pointeren, men også gravhunden og jagtterrieren, har været hans foretrukne ledsager på jagt.

I jægerkredse og i pointerklubben kender vi Svend Aage, som en god sportsmand og en positiv natur. Der skal lyde et hjerteligt tillykke med 80 års-dagen fra Pointerklubben og alle pointerfolk på Skiveegnen.

C.J.

 

Scroll til toppen