INDSEND RESULTAT

Svend Buchhave 80 år

Svend Buchhave fylder 80 år den 4. november

Svend er først og fremmest indehaver af Kennel Metrinelund. En markant og særdeles respekteret Pointerkennel i Danmark og udlandet. Kendt for opdræt af særdeles smukke og stilrene pointere med de gode velkendte adelsmærker i fokus.

Herudover har du Svend, altid stillet dig selv, dit hjem og dine terræner til rådighed for arbejdet med vore stående engelske hunde. Du har særligt været en drivkraft i det fynske med træninger, markprøver og bestyrelsesarbejde i de traditionsrige jagthundeklubber på Fyn. Du har herudover også haft en lang karriere som markprøvedommer. Du var respekteret og kendt som en dommer med et særligt godt øje for de engelske hundes adelsmærker, fart og stil, men samtidigt med krav om gode brugsegenskaber på praktisk jagt.Du har også ydet en kæmpe indsats i regi af Dansk Pointerklub og for det har du også modtaget Dansk Pointerklubs fortjenstmedalje i sølv.

Der kunne og burde nævnes mange hunde her fra dit opdræt, men listen ville blive meget lang. Dog skal der dog nævnes hunde fra et særligt kuld, nemlig Pele, Maja og Sippe. Fantastiske hunde fra den tidlige start af kennel Metrinelund og som har sat sit præg på de fynske pointere i flere kenneler, det kan du være stolt af.

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at du er en særdeles dygtig hundemand og avler, som har sat sit præg på de danske pointere. Det er er vi i Dansk Pointerklub meget taknemmelige for. Men sådan et kæmpe arbejde, kan ikke klares alene. Du har altid haft Karen som en kæmpe hjælp og støtte i dit arbejde med og for Pointeren. Det er vi mange der har nydt, særligt i forbindelse med jeres gæstfrihed på Metrinelund. Der skal også herfra lyde en kæmpe tak til Karen.

Kære Svend, vi i Dansk Pointerklub ønsker dig stort tillykke med de 80 år og takker dig endnu en gang for dit arbejde med pointeren. Vi ønsker dig og Karen samt kennel Metrinelund, alt mulig held og lykke frem over.

Dansk Pointerklub
Joakim Skovgaard Larsen

Scroll to Top