Tidligere formand og æresmedlem Christian Johansen 70 år

Den 2. november 2010 fylder tidligere formand og æresmedlem i Dansk Pointer Klub Christian Johansen 70 år

Når man har kendt Christian i mange år og ser ham en del, er det ganske uforståeligt.  Vitaliteten stråler ud af den slanke og sportstrænede mand. Initiativrig, handlekraftig  og fuld af virkelyst, sådan kender vi fødselaren.

Dansk erhvervsliv, specielt i den fødevareindustrielle del, har nydt meget godt af Christians kolossale  evner, ikke mindst medarbejderne, der høj som lav, vidste at de altid kunne regne med ham,  selvom han krævede en umådelig stor indsats af alle, ligesom af sig selv.

Efter devisen har man evnerne har man også forpligtigelsen, ophørte et selvvalgt kort otium og  Christian tog igen arbejdstøjet på – heldigvis for de virksomheder han trådte ind i bestyrelsen for,  naturligvis som formand.

Dansk hundesport og her specielt DPK har også trukket meget på Christians evner og store arbejdskraft.  Et mange årrigt stort arbejde som dommer på topniveau, har alle vi hundeførere nydt godt af, det er  meget sjældent en prøveleder har fået nej hvis de har spurgt Christian om at være dommer, ofte har han  måtte lade sine egne hunde blive hjemme, for at hjælpe andre. Christian har været medlem af  dommerudvalget af 2 omgange, hvoraf den sidste del som formand, hvor han stadig er. Han har med sit  overblik, skabt ro og respekt om et udvalg, som alle hundesportsfolk har en mening om.

I Dansk Pointerklubs bestyrelse har Christian ydet en stor indsats i mange år, naturligvis som formand  i langt de fleste. Under din ledelse kørte Dansk Pointer Klub som en smurt maskine og vi der har taget  over, har haft en let opgave.

Hundemæssigt er du som vin, blevet bedre med årene, måske fordi du har bedre tid. Du har haft mange  hunde, som har klaret sig godt, både på jagt og i konkurrence. Her kan nævnes både Rex og Brit, som gik  til tops på vore prøver, men Stormosens Oliver har givet dig de største sejre og tror jeg også de bedste  timer, faktisk var du og Oliver kun en fasan fra en DM sejr i 2009.

Over dine mange initiativer og glæder, stråler nu dine børnebørn, som du bruger den tid på de ønsker.  Du lærer dem livets rette værdier, fiskeri, jagt og hunde samt natur. Du taler ofte med stolthed om dem,  her går livet op i en højere enhed.

Vi dine hundevenner, Dansk jagthundesport og Dansk Pointer Klub ønsker dig tillykke med dagen  og er overbeviste om at vi vil få mange gode timer sammen fremover.

På Dansk Pointer Klubs vegne

Flemming Fuglede Jørgensen, Formand

Scroll til toppen