Æresmedlem Erik Danielsen 75 år

Søndag den 6. april 2008 fylder æresmedlem i Dansk Pointer Klub og æresmedlem i jægerklubben Hindevad, Erik Danielsen 75 år.

Det vil blive en hel bog hvis jeg skulle nævne alle de opgaver som Erik har påtaget sig igennem årene inden for hundesporten. Det er er et utal af prøver Erik har været prøveleder for, ofte både 10 og 12 hold hunde.
Hundesporten er Erik en stor tak skyldig igennem mange år.
Erik har haft pointeren som sin jagtkammerat og prøvehund igennem en meget lang årrække.
Stammoderen i kennel Takese opdrættet var en Boga Chok datter Pia.

Erik har meget af sit opdræt gående rundt i hele Europa, ja sågar i Brasilien er hans opdræt af pointere meget værdsat. Erik sælger aldrig en hund uden at han gerne selv ville beholde den, han går aldrig på kompromis med exteriør, han kan virkelig se på en hvalp. Erik har haft mange gode hunde og har opdrættet mange som har klaret sig meget fint både på marken og udstilling her i Danmark, og i den øvrige verden. Den sidste af hans hunde er Tia som også er int. exteriør CH.

Erik er et meget stort talent angående det organisatoriske. Der er ikke en udstilling – prøve eller familiedag uden Erik har styr på det hele. Han er meget velanskrevet blandt lodsejerne på egnen, hvilket vidner om de meget store arealer han råder over til prøver og træning. Erik nyder at komme ud og gå en tur med sine hunde og han gør det meget gerne og er altid meget villig og glad hvis man ringer og spørger, hvis man lige mangler en træningstur.

Erik har tidligere overværet en hundeprøve på Kongsvold, men i aug. 2007 var Erik selv på prøve på Kongsvold med sin egen hund Tia. Det var en kæmpe oplevelse, der er højt til loftet og vidt til væggene. Erik og Stella har igennem mange år haft et utal af hundefolk i deres hjem, hvor man altid føler hygge og varme. Erik, vi hundesportsfolk er dig en stor tak skyldig og vi håber at du vil og må have helbred til at fortsætte mange år endnu, da Stella og dit hjem er et samlingspunkt for hundesportsfolk her på Fyn, ja for så vidt i hele landet .

Kære Erik du ønskes hjertelig tillykke med dagen og vi ser frem til mange arrangementer med dig som tovholder.

På Dansk Pointerklubs vegne
Arne Larsen.

Scroll til toppen