Hans Nikolajsen 60 år

Mandag den 14. januar, 2008 fylder DPKs mangeårige medlem Hans Nikolajsen 60 år,
Hans er født og opvokset på en gård på Nordfyn og fik fra barnsben interessen for natur og jagt, sin kærlighed til pointeren har han altid haft idet hans far havde en pointer der hed Nordfyns Helle, som var en meget dygtig jagthund.

Som ung tog Hans en landbrugsuddannelse og blev også kvæg kontrolassistent, men han syntes ikke udsigterne var så gode for landbruget på det tidspunkt, så Hans begyndte på et studenter kursus som han gennemførte og bestod på 2 år hvorefter han begyndte at læse jura i Århus. Efter at være blevet advokat var tiden kommet til at få egen hund det blev en pointer hvalp Sejbækgaards Flora (Gun-Aljydens D.Herta ) og som senere blev parret med Boga Chock. Det blev Hans første kuld hvalpe og  i de efterfølgende år har Hans haft flere gode hunde bl.a. Trærups Zita – Zarina – Mølvads Cleo og Carlos som blev tysk champion.

Med de to sidstnævnte tog Hans en tur til Sverige på udstilling og blev henholdsvis bedste han og tæve. Cleo blev parret med NCH-SCH-og INTCH Altegeinos Garm fra Norge og det gav Hjallelses Glenn, som blot mangler 1 certifikat i at blive tysk- dansk og international udstillings champion.

Hans er ivrig deltager på diverse apporterings og dressur kursus, lystfisker, storvildt jæger han har skudt vildsvind, gemse og elg, bygget nyt sommerhus 2006 ved Hasmark Strand, endelig har Hans været regionsrepræsentant og dirigent på DPKs generalforsamling.

Kære Hans, på Dansk Pointer Klub og egne vegne hjertelig tillykke med dagen.
Erik

Scroll til toppen