Alfred Vemmelund fylder 60 år 

En af den engelske hundesports ildsjæle runder de tre snese, det sker den 18. november 2008.
Det gøres i superfin form både på arbejdsmarkedet, hvor Alfred arbejder med naturgenopretninger overalt i Jylland, og på det jagtlige og med hundesporten, hvor Alfred og Katja stod øverst på skamlen her i efteråret efter at have vundet DKK’s int. vinderklasse ved Vildbjerg med Cacit.

De, der ikke rigtig kender Alfred, skal vide, at her har vi at gøre med en mand med vinderinstinkt. Alfred gør ikke noget halvt, de opgaver, han påtager sig bliver der lagt liv og sjæl i, og resultaterne bliver som regel også derefter.

I den lokale jagtforening er det Alfred, der er prøveleder, når der holdes markprøver, og det er også Alfred, der er instruktør for hundedressuren.

Når de store landsdækkende organisationer ønsker at komme til Midt- og Vestjylland for at holde markprøver, er Alfred altid parat til at stille sit store velegnede træningsterræn til rådighed.

Alfred, du skal vide, at vi er mange i DPK, der nyder din spontanitet og din umiddelbare glæde, når det lykkes, og vi føler med dig, når du en sjælden gang rammer muren.
Dit kropssprog siger alt, og vi er aldrig i tvivl om, hvordan du har det,
og hvad du mener om dette og hint.

Måske gik du lidt over stregen, da du, mens vi på vej til DPK’s efterårsvinderklasse på Sjælland, ville bearbejde Sussi (Jens Haves kære GPS) med en klaphammer, fordi den havde vist os på gale veje, og vi var ved at komme for sent.

Dansk Pointer Klub og dine træningsvenner ønsker dig hjertelig tillykke med fødselsdagen og ønsker dig god vind fremover.

Carlo Nørtoft

Scroll til toppen