Henning Hansen 70 år

Mandag den 16. januar 2017 fyldte Henning Hansen 70 år

En mand sagde engang, at hundesport er for gentlemen, Henning er en gentleman.
Henning har igennem tiderne haft adskillige gode hunde og har fået mange præmier og placeringer. Her kan bl.a. nævnes DKJCH Hesselhøj Disco, der blev placeret 8 gange i vinderklasse. Udover én enkelt 4.vinder, blev hun altid placeret mellem de tre første. I 2011 opnåede Disco, at blive 3. vinder ved Danmarksmesterskabet. Henning arbejder altid meget seriøst med sine hunde, hvilket udmunder sig i, at Hennings hunde altid er gode apportører og godt dresseret.

Henning er på grund af sit rolige væsen og altid gode sportsånd højt respekteret i hundeverdenen. Henning taler aldrig uden dybde og derfor er udtalelserne altid velovervejet. Trods din fysik giver dig udfordringer, har du altid viljen og møder frem med dine hunde. Henning er altid meget hjælpsom, hvilket vi nye hundeførerer har nydt meget godt af. Han er altid villig til, at komme med godt råd, en træningstur eller et trøstende ord på en mindre god dag. Derfor går han også i vores familie under navnet onkel Henning.

Familien er en god støtte for Henning, idet Jonna ofte følger med på prøver og altid er en del af hovedprøven. Vi ønsker dig, stort tillykke med fødselsdagen og glæder os til at være sammen med dig i fremtiden.

Kærlig Hilsen
Tom, Eva, Mette, Philip og Anne

Scroll til toppen