Dansk Pointer Klub afholder klubbens hovedprøve på Fyn i dagene 21. 22. og 23. marts.
Det er dagene efter, at der er Nordisk Pointer Match i Sønderjylland.
Standkvarteret for hovedprøven er:
Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej 30, 5492 Vissenbjerg.
Telefon: 64 47 38 80
Mail: info@vissenbjergstorkro.dk
Torsdag aften den 20. marts er der mulighed for fællesspisning på kroen klokken 19.00
Fredag den 21. marts afvikles unghunde- og åben klasse.
Der er morgenmad fra klokken 07:00 – mødetid kl. 08:00, hvorefter der er opråb og afgang til terræn.
Der vil blive hold som ikke skal møde på standkvarteret. Jeres forplejning kommer ud i terrænet, og I får alle besked om, hvor I skal møde fredag morgen. Hold øje med klubbens hjemmeside i dagene op til hovedprøven.
Kl. 18:00 er der fællesspisning på kroen – se bestillingsliste nedenfor.
kl. 20:00 afholdes klubbens ordinære generalforsamling på standkvarteret.
Se indkaldelse og dagsorden her >> Dansk Pointer Klubs Generalforsamling 2025
Lørdag den 22. marts afvikles unghunde- og åben klasse samt UKK
Der er morgenmad fra klokken 07:00 – mødetid kl. 08:00, hvorefter der er opråb og afgang til terræn for deltagerne i unghunde og åben klasse.
Dernæst trækkes der lod til startrækkefølgen i UKK, hvorefter de kører i terrænet og afvikler hele UKK.
Lørdag eftermiddag – tidspunkt oplyses ved morgenparolen – er der matchning mellem de pointere som har opnået 1. præmie i unghundeklasse og åben klasse.
Klokken 19:00 er der festmiddag på standkvarteret.
Søndag den 23. marts afvikles unghunde- og åben klasse samt
klubbens internationale vinderklasse
Der er morgenmad fra klokken 07:00 – mødetid kl. 08:00, hvorefter der er
opråb og afgang til terrænerne. Ved morgenparolen oplyses det, hvor
vinderklassen holder frokost og senere afvikler 2. heat og matchning.
Ønsker du at reservere et værelse i forbindelse med hovedprøven, så gøres dette
direkte til Vissenbjerg Storkro. Tlf.: 64 47 17 40
Prisen for overnatning er:
Enkeltværelse 650.- pr. nat
Dobbeltværelse 750.- pr. nat.
Forplejning:
Dag | Forplejning | Antal | Pris | Beløb |
Torsdag | Buffet | kr. 200 | ||
Fredag | Morgenmad | kr. 60 | ||
Fredag | Madpakke | kr. 70 | ||
Fredag | Dagens ret: Stegt flæsk med kartofler og persillesovs | kr. 200 | ||
Lørdag | Morgenmad | kr. 60 | ||
Lørdag | Madpakke | kr. 70 | ||
Lørdag | Festmiddag: Velkomstdrink. 3-retters festmenu | kr. 350 | ||
Søndag | Morgenmad | kr. 60 | ||
Søndag | Madpakke | kr. 70 | ||
I alt |
Hent bestillingslisten her >> Forplejning ved Dansk Pointer Klubs hovedprøve 2025
Bestilling og betaling af forplejning skal sendes til Anny Diederichsen: mail: annydiederichsen@gmail.com
og betaling på klubbens konto 0933 4378127572
Sidste frist for bestilling er lørdag den 15. marts 2025
Alle tilmeldinger til prøverne sker via hundeweb.dk
Vi glæder os til at se rigtig mange til vores hovedprøve 2025.