Nekrolog, Elsebeth Lovén

D. 10. juli 2021 døde vores skattede medlem Elsebeth Lovén.
Elsebeth mistede d. 13 januar 2021 sin ægtemand, tidligere næstformand i DPK, Villy Lovén.
Glæden var derfor stor da vi i DPK fik besøg af Elsebeth Lovén til vores minihovedprøve her i foråret 21.
Elsebeth havde haft en hård tid idet Villy havde været meget syg i et par år og hun var derfor afklaret med hans bortgang og søgte nu at få sit tidligere liv lidt tilbage. Elsebeth havde bagagerummet fyldt med præmier fra de mange prøver hun og hendes mand havde vundet og også medtaget DPK´s sølvpisk som Villy havde fået tildelt da han vandt vores vinderklasse. Det var en stor og værdifuld gave som vi i DPK er meget glade for.

Elsebeth fortalte at hun havde solgt deres hus og nu købt et hus på Als så hun kom tættere på sin søn og familie i Tyskland. Hun glædede sig meget og havde allerede store planer og ja der var lidt helbredsmæssigt, men det skulle lige fikses og så var hun klar igen til at hjælpe i DPK med diverse skriverier.
I 3 dage havde vi stor fornøjelse af Elsebeth og hendes gode humør og vores hunde fik den kritik som hun syntes var rimelig, det er derfor ganske uforståeligt for mig at Elsebeth nu ikke er mere.

Nekrolog Elsebeth Lovén

Elsebeth har altid udfyldt et stort rum i DPK. I de sidste år har hun hjulpet til med at lave statistikker og renskrive når der var brug for det til årbog m.v. Aldrig har nogen i DPK bedt Elsebeth om en tjeneste uden at få et ja.
Et stort menneske, en fantastisk hustru og en stor pointer ven er ikke mere.

Ære være Elsebeths minde
Flemming Fuglede, Formand DPK

Scroll til toppen