Nekrolog, Klaus Kastrup

Mindeord om Klaus Kastrup
Det er med stor sorg at vi modtog meddelelsen om Klaus Kastrup`s alt for tidlige død 3. jan. 2010

Klaus var af alle kendt som en rigtig guttermand, hans rolige væsen, lune og gode humør, var gang på gang smittende på sine omgivelser.

Klaus var altid villig til at give en hjælpende hånd med, især når der skulle foregå noget på Fyn og specielt Vestfyn, her kunne man altid regne med Klaus’s velvillighed til at være terrænleder samt stille terræner til rådighed ved forskellige markprøver såvel anerkendte som lokale, og Klaus har endvidere været meget aktiv som bl.a. bestyrelsesmedlem i Jægerklubben Hindevad, som skattemester.

Der er ingen tvivl om at Klaus værdsatte Pointeren over alle, som både familie og jagthund, Klaus elskede sine hunde og brugte sine hunde til alle former for jagt, han har opnået mange fornemme resultater på markprøver specielt har Klaus sammen med Bogas Schela og Hesselhøjs Flush fejret mange flotte triumfer.
I hundesporten vil Klaus blive husket som en ærekær dressør og der altid udøvede en god sportsånd.
Klaus var Jæger og levede meget for dette, dog var højdepunktet hvert år når vi nærmede os agerhønsejagten, og i de seneste år har Klaus endvidere været meget aktiv mht. til at lave biotoppleje, udsætning og fodring af vildt, dette har sammen med hans gode og venlige gemyt været medvirkende til at give Klaus et godt renomme i og omkring Torø Huse/Assens, hvor han var en vellidt person blandt lokalbefolkningen, lodsejere og jægere.

Desværre var Klaus her til sidst plaget af en depression. Depressionen har været så dyb at han søndag d. 3 januar valgte at få fred.
Vores medfølelse samler sig om hans hustru Helle og hans to dejlige børn Morten og Marianne, samt hans øvrige familie, som i den kommende tid vil blive plaget af denne frygtelige tragedie.

Æret være Klaus’s Minde
På vegne af Dansk Pointer Klub
AN – LN

Scroll til toppen