Niholys Sean, Stewart og deres ”søskende” har haft fint besøg

Hvis man har fulgt Pointerne i mange år, så vil man nikke anerkendende til navnet Hanne Pahle.
Hanne var den første kvindelige markprøvedommer, og har dømt meget i hele Norden samt et par gange i Brasilien, ind til hun efter reglerne måtte stoppe da hun fyldte 70 år.

Hanne er nu midt i 90érne, men hun var helt frisk på en udendørs hvalpevisit, da muligheden bød sig i hendes nærområde. Hanne besøgte sammen med sin datter det sammenbragte kuld der ligger hos Anne og Peter Eliasen. Her er der to Pointer hvalpe fra Tage Jessen, fire Dalmatiner hvalpe og deres egen enlige Gordon Setter hvalp.

Alle hvalpe billeder er taget af Torben Striboldt

Anne og Peter fortæller om et hyggeligt besøg hvor Hanne generøst delte ud af sin viden om ikke bare Pointeren, men også om de andre racer i hvalpekuldet. De oplevede hvordan Hanne stadig brænder for Pointerne og markprøvesporten. Hun fortalte anekdoter og jonglerede med navne, pokaler og resultater så det var svært at følge med.

Det vigtigste for Hanne Pahle var dog hvalpene, især de to pointerhvalpe. Der blev holdt grundigt øje med Sean og Stewart under hele besøget. Hanne var ovenud tilfreds med det hun så, og havde gerne taget dem begge med sig hjem.

Hvalpene udvikler sig præcis som de skal, de er legesyge, stærke, nysgerrige, modige, kælne, opmærksomme og gode til at være samme med børn. Nu kommer tiden hvor hvalpene introduceres til forskellige former for vildt, og for at skulle (prøve at) gå i snor!

Læs mere om denne sammenbragte familie her >> Hilsen fra en ”sammenbragt familie” og Kennel Niholys

Del på facebook
Del på email
Scroll til toppen