Sidste kapitel, fra klubben gennem 100 år

Træk af Dansk Pointer Klubs historie 2008 – 2017, Kapitel X

Af Niels Ovesen Mølgaard

Så nåede jeg dog endelig i mål med at skrive min version af DPKs historie. Jeg har måttet tage tilløb nogle gange for at få skrevet om det sidste tiår. Velrettede spark fra Birgit Basballe har hjulpet mig på vej.

Vi har en prægtig klub med en unik historie, som er værd at huske på.

Uddrag fra Niels Ovesen Mølgaards træk af DPKs historie

Man møder medlemmer, hvis dedikation for pointeren er uden lige, hvadenten de fortæller om oplevelser med deres hunde, om prøver, om gamle venner, om dengang ”det var lige ved. Jeg manglede bare et lille stykke, før jeg var oppe ved hunden. Og ved du hvad 80 år er jo ingen alder ”

Og hvad nu med fremtiden? Vil DPK gå ind i det næste århundrede mere eller mindre historieløs. Vi har en utrolig flot hjemmeside, den rummer uendelig mange muligheder. Men vil folk/medlemmerne bruge den. Det er så let at skrive om egne fortræffeligheder på den flygtige facebook, lidt mere besværligt at skrive til hjemmesiden, hvor der dog er mulighed for at gemme ting.

Jeg har min tvivl om, at hjemmesiden i den nuværende form kan løfte vores klubs historie fremover.
Jeg håber det, men i givet fald må der ske nogle ændringer.

Niels Ovesen Mølgaard

Alle ti kapitler kan læses under fanen >> Klubben >> Dansk Pointer Klub >> Klubben gennem 100 år

Læs sidste kapitel her >>

Scroll til toppen